Frans Knorth Makelaardij

Frans Knorth Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bemmel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frans Knorth Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frans Knorth Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bemmel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frans Knorth Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frans Knorth Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Frans Knorth Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Frans Knorth Makelaardij verkoopt

Frans Knorth Makelaardij is het meeste actief in Bemmel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frans Knorth Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frans Knorth Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bemmel 9 € 382.000
Haalderen 2 € 507.000
Nijmegen 2 € 400.000

Type woningen die Frans Knorth Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frans Knorth Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frans Knorth Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
hoekwoning
31%
tussenwoning
15%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frans Knorth Makelaardij

Wat kost Frans Knorth Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frans Knorth Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frans Knorth Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Frans Knorth Makelaardij actief?

+

Frans Knorth Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bemmel, Haalderen en Nijmegen.

In welk prijssegment is Frans Knorth Makelaardij actief?

+

Frans Knorth Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frans Knorth Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bemmel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bemmel en vergelijkbaar is aan Frans Knorth Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!