Stad en Land Makelaardij

Stad en Land Makelaardij is een makelaar gevestigd in Gendt. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stad en Land Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Stad en Land Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gendt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stad en Land Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Stad en Land Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Stad en Land Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Stad en Land Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Stad en Land Makelaardij verkoopt

Stad en Land Makelaardij is het meeste actief in Gendt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stad en Land Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stad en Land Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doornenburg 1 € 348.000
Amsterdam 1 € 335.000
Nederasselt 1 € 575.000
Boven-Leeuwen 1 € 395.000
Lent 1 € 695.000

Type woningen die Stad en Land Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stad en Land Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stad en Land Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
45%
tussenwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
9%
bovenwoning
9%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stad en Land Makelaardij

Wat kost Stad en Land Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stad en Land Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stad en Land Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Stad en Land Makelaardij actief?

+

Stad en Land Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doornenburg, Amsterdam, Nederasselt, Boven-Leeuwen en Lent.

In welk prijssegment is Stad en Land Makelaardij actief?

+

Stad en Land Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stad en Land Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gendt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gendt en vergelijkbaar is aan Stad en Land Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!