Makelaars in Angeren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Angeren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Angeren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Angeren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Angeren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Angeren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Angeren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Angeren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Angeren

In Angeren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 495.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 52.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Angeren.

Bij de verkoop van een huis in Angeren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 495.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Angeren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Angeren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 415.000.

Het meest voorkomende energielabel in Angeren is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Angeren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Angeren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Angeren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Angeren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zaat Vastgoed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Angeren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Angeren.

Populaire buurten in Angeren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Angeren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Angeren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Angeren

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Angeren

In Angeren zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Zaat Vastgoed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Angeren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenstraat 13 A Zaat Vastgoed Makelaardij € 650.000
Duimeling 19 Van Sonsbeeck makelaars € 499.000
Molenstraat 26 A Van Waarde Vastgoed en Taxaties € 495.000
Molenstraat 22 b Zaat Vastgoed Makelaardij € 442.500
Irenestraat 6 Zaat Vastgoed Makelaardij € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Angeren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Angeren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Angeren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Angeren.

Wat kost een makelaar in Angeren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Angeren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Angeren van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Angeren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Angeren zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Angeren?

+

De meest verkopende makelaar van Angeren is Zaat Vastgoed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Angeren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Angeren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Angeren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Angeren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!