Makelaars in Doornenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doornenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Doornenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doornenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Doornenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doornenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Doornenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -17.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doornenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doornenburg

In Doornenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 401.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -17.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Doornenburg.

Bij de verkoop van een huis in Doornenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 401.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doornenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doornenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doornenburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doornenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doornenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doornenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doornenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Moreno Joosten Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doornenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doornenburg.

 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 584.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Doornenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doornenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doornenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Doornenburg

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Verspreide huizen Doornenburg

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Doornenburg

In Doornenburg zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Moreno Joosten Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doornenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blauwe Hoek 3 D KLARENBEEK VASTGOED € 869.000
Duisterestraat 20 a Stad en Land Makelaardij € 497.500
Slangenburgstraat 2 Moreno Joosten Makelaardij € 419.000
de Slink 12 Moreno Joosten Makelaardij € 389.000
Duisterestraat 26 c Stad en Land Makelaardij € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doornenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doornenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Doornenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doornenburg.

Wat kost een makelaar in Doornenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doornenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doornenburg van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doornenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doornenburg zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doornenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Doornenburg is Moreno Joosten Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doornenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doornenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doornenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doornenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!