Petra De Kleermaeker Makelaardij

Petra De Kleermaeker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Petra De Kleermaeker Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Petra De Kleermaeker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Petra De Kleermaeker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Petra De Kleermaeker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Petra De Kleermaeker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Petra De Kleermaeker Makelaardij verkoopt

Petra De Kleermaeker Makelaardij is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Petra De Kleermaeker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Petra De Kleermaeker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 49 € 399.000
Huissen 3 € 460.000
Duiven 2 € 287.000
Velp (GLD) 2 € 738.000
Rheden 1 € 339.000

Type woningen die Petra De Kleermaeker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Petra De Kleermaeker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Petra De Kleermaeker Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
hoekwoning
15%
bovenwoning
12%
benedenwoning
10%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
10%
2 onder 1 kapwoning
6%
halfvrijstaande woning
4%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Petra De Kleermaeker Makelaardij

Wat kost Petra De Kleermaeker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Petra De Kleermaeker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Petra De Kleermaeker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Petra De Kleermaeker Makelaardij actief?

+

Petra De Kleermaeker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Huissen, Duiven, Velp (GLD) en Rheden.

In welk prijssegment is Petra De Kleermaeker Makelaardij actief?

+

Petra De Kleermaeker Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Petra De Kleermaeker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 418.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan Petra De Kleermaeker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!