Bas & Ernst makelaars

Bas & Ernst makelaars is een makelaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bas & Ernst makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bas & Ernst makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bas & Ernst makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bas & Ernst makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -67.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Bas & Ernst makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bas & Ernst makelaars verkoopt

Bas & Ernst makelaars is het meeste actief in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bas & Ernst makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bas & Ernst makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijk bij Duurstede 18 € 397.000
Odijk 1 € 385.000
Den Dolder 1 € 38.000
Doorn 1 € 795.000
Nieuwegein 1 € 280.000

Type woningen die Bas & Ernst makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bas & Ernst makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bas & Ernst makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
6%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bas & Ernst makelaars

Wat kost Bas & Ernst makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bas & Ernst makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bas & Ernst makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Bas & Ernst makelaars actief?

+

Bas & Ernst makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijk bij Duurstede, Odijk, Den Dolder, Doorn en Nieuwegein.

In welk prijssegment is Bas & Ernst makelaars actief?

+

Bas & Ernst makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bas & Ernst makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijk bij Duurstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijk bij Duurstede en vergelijkbaar is aan Bas & Ernst makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!