“De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!!

“De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! is een makelaar gevestigd in Julianadorp. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Julianadorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!!. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -309.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!!
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! verkoopt

“De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! is het meeste actief in Julianadorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Julianadorp 2 € 275.000
Petten 1 € 339.000
Lambertschaag 1 € 61.000
Akersloot 1 € 540.000
Diemen 1 € 350.000

Type woningen die “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!!

Wat kost “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! actief?

+

“De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Julianadorp, Petten, Lambertschaag, Akersloot en Diemen.

In welk prijssegment is “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! actief?

+

“De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!! actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Julianadorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Julianadorp en vergelijkbaar is aan “De Vliegende Makelaar” Ik vlieg graag voor u!!. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!