Makelaars in Den Helder

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Den Helder, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 27 makelaars actief geweest in Den Helder. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Den Helder helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Visbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Den Helder zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Den Helder afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 240.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
 • Aantal transacties 348
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Den Helder
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Den Helder

In Den Helder is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 271.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Den Helder.

Bij de verkoop van een huis in Den Helder is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 100 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 271.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Den Helder. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Den Helder weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 240.000.

Het meest voorkomende energielabel in Den Helder is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Den Helder. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Den Helder? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Den Helder. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Warnars Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Den Helder, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Den Helder.

Populaire buurten in Den Helder

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Den Helder? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Den Helder. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Visbuurt

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 181.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Van Galenbuurt

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 196.000
  Woningen verkocht
  37
 • 3. Oud Den Helder

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 205.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Centrum

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 222.000
  Woningen verkocht
  26
 • 5. Marina

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  24

Top 5 woningen verkocht in Den Helder

In Den Helder zijn de afgelopen maand 348 woningen verkocht. Makelaar Warnars Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Den Helder.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pasteurstraat 99 Stevens Vastgoed € 3.489.000
Lichtbaaklaan 2 Van de Giesen Makelaars € 645.000
Lichtbaaklaan 7 Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars € 600.000
Rembrandtstraat 11 Warnars Makelaardij € 575.000
Andromeda 134 Coltof Makelaardij € 567.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Helder

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Helder?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 27 makelaars actief geweest in Den Helder. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Den Helder.

Wat kost een makelaar in Den Helder?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Den Helder is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Den Helder van € 2.400 tot € 2.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Helder?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Den Helder zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Den Helder?

+

De meest verkopende makelaar van Den Helder is Warnars Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Den Helder zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Den Helder?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Den Helder aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Den Helder.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!