Coltof Makelaardij

Coltof Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Coltof Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Coltof Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Coltof Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Coltof Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
  • Gemiddelde verkooptijd 16
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 38.000
  • Aantal transacties 60
Meer informatie over Coltof Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Coltof Makelaardij verkoopt

Coltof Makelaardij is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Coltof Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Coltof Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 39 € 244.000
Julianadorp 12 € 389.000
Wieringerwerf 2 € 267.000
Middenmeer 1 € 299.000
Breezand 1 € 290.000

Type woningen die Coltof Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Coltof Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Coltof Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
52%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
hoekwoning
10%
portiekwoning
7%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Coltof Makelaardij

Wat kost Coltof Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Coltof Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Coltof Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Coltof Makelaardij actief?

+

Coltof Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Julianadorp, Wieringerwerf, Middenmeer en Breezand.

In welk prijssegment is Coltof Makelaardij actief?

+

Coltof Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Coltof Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 286.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Coltof Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!