Warnars Makelaardij

Warnars Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Warnars Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Warnars Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Warnars Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Warnars Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -120.000
  • Aantal transacties 77
Meer informatie over Warnars Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Warnars Makelaardij verkoopt

Warnars Makelaardij is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Warnars Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Warnars Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 41 € 284.000
Julianadorp 24 € 321.000
Dordrecht 1 € 275.000
Sijbekarspel 1 € 450.000
Veldhoven 1 € 425.000

Type woningen die Warnars Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Warnars Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Warnars Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
8%
vrijstaande woning
7%
eindwoning
5%
portiekflat
4%
bovenwoning
1%
galerijflat
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warnars Makelaardij

Wat kost Warnars Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Warnars Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Warnars Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Warnars Makelaardij actief?

+

Warnars Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Julianadorp, Dordrecht, Sijbekarspel en Veldhoven.

In welk prijssegment is Warnars Makelaardij actief?

+

Warnars Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Warnars Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 319.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Warnars Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!