Makelaars in Hippolytushoef

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hippolytushoef, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Hippolytushoef. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hippolytushoef helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hippolytushoef Centrum (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hippolytushoef zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hippolytushoef afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hippolytushoef
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hippolytushoef

In Hippolytushoef is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 361.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hippolytushoef.

Bij de verkoop van een huis in Hippolytushoef is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 361.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hippolytushoef. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hippolytushoef weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 397.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hippolytushoef is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hippolytushoef. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hippolytushoef

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hippolytushoef? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hippolytushoef. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hippolytushoef, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hippolytushoef.

 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 683.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hippolytushoef

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hippolytushoef? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hippolytushoef. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hippolytushoef Centrum (woonkern)

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 294.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Hippolytushoef Oost (woonkern)

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Hippolytushoef West (woonkern)

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Stroe

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 900.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Buitengebied Hippolytushoef

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.298.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hippolytushoef

In Hippolytushoef zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hippolytushoef.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gemeenelandsweg 58 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.298.000
Stroerweg 17 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 900.000
De Weel 38 Vonder Makelaardij € 495.000
Woal Pieper 12 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 465.000
Swarte Liester 3 Van de Giesen Makelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hippolytushoef

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hippolytushoef?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Hippolytushoef. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hippolytushoef.

Wat kost een makelaar in Hippolytushoef?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hippolytushoef is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hippolytushoef van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hippolytushoef?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hippolytushoef zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hippolytushoef?

+

De meest verkopende makelaar van Hippolytushoef is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hippolytushoef zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hippolytushoef?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hippolytushoef aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hippolytushoef.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!