Vonder Makelaardij

Vonder Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Oever. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vonder Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vonder Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Oever en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vonder Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vonder Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vonder Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 265.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -156.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Vonder Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Vonder Makelaardij verkoopt

Vonder Makelaardij is het meeste actief in Den Oever. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vonder Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vonder Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Oever 6 € 233.000
Hippolytushoef 2 € 380.000
Westerland 1 € 225.000

Type woningen die Vonder Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vonder Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vonder Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vonder Makelaardij

Wat kost Vonder Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vonder Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vonder Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Vonder Makelaardij actief?

+

Vonder Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Oever, Hippolytushoef en Westerland.

In welk prijssegment is Vonder Makelaardij actief?

+

Vonder Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vonder Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 265.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Oever

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Oever en vergelijkbaar is aan Vonder Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!