Van Lierop Adviesgroep

Van Lierop Adviesgroep is een makelaar gevestigd in Breezand. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Lierop Adviesgroep hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Lierop Adviesgroep is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breezand en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Lierop Adviesgroep. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Lierop Adviesgroep in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Van Lierop Adviesgroep
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Lierop Adviesgroep verkoopt

Van Lierop Adviesgroep is het meeste actief in Breezand. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Lierop Adviesgroep woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Lierop Adviesgroep ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Anna Paulowna 12 € 371.000
Breezand 9 € 408.000
Julianadorp 2 € 400.000
Den Helder 1 € 195.000
Schagen 1 € 289.000

Type woningen die Van Lierop Adviesgroep verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Lierop Adviesgroep diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Lierop Adviesgroep het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
23%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Lierop Adviesgroep

Wat kost Van Lierop Adviesgroep bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Lierop Adviesgroep voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Lierop Adviesgroep je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van Lierop Adviesgroep actief?

+

Van Lierop Adviesgroep heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp, Den Helder en Schagen.

In welk prijssegment is Van Lierop Adviesgroep actief?

+

Van Lierop Adviesgroep is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Lierop Adviesgroep actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 379.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breezand

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breezand en vergelijkbaar is aan Van Lierop Adviesgroep. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!