Makelaars in ’t Zand

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in ’t Zand, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in ’t Zand. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in ’t Zand helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als 't Zand-West- en -Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in ’t Zand zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In ’t Zand zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in ’t Zand afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 292.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 58.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in ’t Zand
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt ’t Zand

In ’t Zand is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 324.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 58.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in ’t Zand.

Bij de verkoop van een huis in ’t Zand is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 324.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in ’t Zand. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit ’t Zand weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 292.000.

Het meest voorkomende energielabel in ’t Zand is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in ’t Zand. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in ’t Zand

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in ’t Zand? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in ’t Zand. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SC Bakker Makelaardij oz BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van ’t Zand, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio ’t Zand.

 • Alpina

  2. Alpina

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 251.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in ’t Zand

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in ’t Zand? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van ’t Zand. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. 't Zand-West- en -Zuid

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. 't Zand-Noordoost

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in ’t Zand

In ’t Zand zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar SC Bakker Makelaardij oz BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in ’t Zand.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kanaalkade 35 SC Bakker Makelaardij oz BV € 499.000
Kanaalkade 17 Van de Ridder Makelaars € 315.000
Sint Jozefstraat 1 SC Bakker Makelaardij oz BV € 300.000
Julianastraat 53 SC Bakker Makelaardij oz BV € 275.000
Pater de Witstraat 25 Alpina € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ’t Zand

Hoeveel makelaars zijn er actief in ’t Zand?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in ’t Zand. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in ’t Zand.

Wat kost een makelaar in ’t Zand?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in ’t Zand is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in ’t Zand van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in ’t Zand?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in ’t Zand zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van ’t Zand?

+

De meest verkopende makelaar van ’t Zand is SC Bakker Makelaardij oz BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In ’t Zand zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in ’t Zand?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in ’t Zand aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in ’t Zand.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!