Van Keulen Makelaars

Van Keulen Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Keulen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Keulen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Keulen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Keulen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 294.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Van Keulen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Keulen Makelaars verkoopt

Van Keulen Makelaars is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Keulen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Keulen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 21 € 236.000
Julianadorp 13 € 287.000
Maastricht 1 € 292.000
Wieringerwaard 1 € 449.000
Nijmegen 1 € 1.250.000

Type woningen die Van Keulen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Keulen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Keulen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
eindwoning
6%
portiekflat
6%
vrijstaande woning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Keulen Makelaars

Wat kost Van Keulen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Keulen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Keulen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Van Keulen Makelaars actief?

+

Van Keulen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Julianadorp, Maastricht, Wieringerwaard en Nijmegen.

In welk prijssegment is Van Keulen Makelaars actief?

+

Van Keulen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Keulen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 294.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Van Keulen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!