Makelaars in Julianadorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Julianadorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Julianadorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Julianadorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kruiszwin.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Julianadorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Julianadorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
 • Aantal transacties 136
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Julianadorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Julianadorp

In Julianadorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 282.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Julianadorp.

Bij de verkoop van een huis in Julianadorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 282.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Julianadorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Julianadorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 314.000.

Het meest voorkomende energielabel in Julianadorp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Julianadorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Julianadorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Julianadorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Julianadorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Warnars Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Julianadorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Julianadorp.

Populaire buurten in Julianadorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Julianadorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Julianadorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kruiszwin

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 236.000
  Woningen verkocht
  29
 • 2. Doorzwin

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  22
 • 3. Middelzand

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 228.000
  Woningen verkocht
  21
 • 4. Wierbalg

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Julianadorp-Oost

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Julianadorp

In Julianadorp zijn de afgelopen maand 136 woningen verkocht. Makelaar Warnars Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Julianadorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Callantsogervaart 4 a Warnars Makelaardij € 715.000
Zwanenbalg 1615 Warnars Makelaardij € 700.000
Malzwin 1701 Van Keulen Makelaars € 665.000
Callantsogervaart 6 B Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars € 664.000
Zwanenbalg 1127 Laan Makelaars € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Julianadorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Julianadorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Julianadorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Julianadorp.

Wat kost een makelaar in Julianadorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Julianadorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Julianadorp van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Julianadorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Julianadorp zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Julianadorp?

+

De meest verkopende makelaar van Julianadorp is Warnars Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Julianadorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Julianadorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Julianadorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Julianadorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!