ERA makelaardij Schagen

ERA makelaardij Schagen is een makelaar gevestigd in Schagen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA makelaardij Schagen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA makelaardij Schagen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schagen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA makelaardij Schagen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA makelaardij Schagen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -57.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over ERA makelaardij Schagen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA makelaardij Schagen verkoopt

ERA makelaardij Schagen is het meeste actief in Schagen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA makelaardij Schagen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA makelaardij Schagen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schagen 5 € 371.000
Wieringerwerf 2 € 235.000
Callantsoog 1 € 259.000
Den Helder 1 € 239.000
Sint Maartensbrug 1 € 419.000

Type woningen die ERA makelaardij Schagen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA makelaardij Schagen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA makelaardij Schagen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
29%
2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA makelaardij Schagen

Wat kost ERA makelaardij Schagen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA makelaardij Schagen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA makelaardij Schagen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is ERA makelaardij Schagen actief?

+

ERA makelaardij Schagen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schagen, Wieringerwerf, Callantsoog, Den Helder en Sint Maartensbrug.

In welk prijssegment is ERA makelaardij Schagen actief?

+

ERA makelaardij Schagen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA makelaardij Schagen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schagen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schagen en vergelijkbaar is aan ERA makelaardij Schagen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!