Makelaars in Sint Maartensvlotbrug

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Maartensvlotbrug, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Sint Maartensvlotbrug. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Maartensvlotbrug helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Maartensvlotbrug (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Maartensvlotbrug zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sint Maartensvlotbrug zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sint Maartensvlotbrug afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Maartensvlotbrug
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Maartensvlotbrug

In Sint Maartensvlotbrug is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Maartensvlotbrug.

Bij de verkoop van een huis in Sint Maartensvlotbrug is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 86 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Maartensvlotbrug. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Maartensvlotbrug weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 343.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Maartensvlotbrug is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Maartensvlotbrug. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Maartensvlotbrug

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Maartensvlotbrug? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Maartensvlotbrug. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kim Boontjes Makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Sint Maartensvlotbrug, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Maartensvlotbrug.

Populaire buurten in Sint Maartensvlotbrug

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Maartensvlotbrug? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Maartensvlotbrug. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Maartensvlotbrug (woonkern)

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 256.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied Sint Maartensvlotbrug

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Sint Maartensvlotbrug-West

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Sint Maartensvlotbrug

In Sint Maartensvlotbrug zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Kim Boontjes Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Maartensvlotbrug.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Parallelweg 15 Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties € 685.000
Sint Maartensweg 6 Kim Boontjes Makelaar € 375.000
Belkmerweg 58 SC Bakker Makelaardij oz BV € 349.000
Vermeerstraat 2 Kim Boontjes Makelaar € 249.500
Gerrit van der Sluijsstraat 12 Westhuis Makelaardij € 235.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Maartensvlotbrug

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Maartensvlotbrug?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Sint Maartensvlotbrug. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Maartensvlotbrug.

Wat kost een makelaar in Sint Maartensvlotbrug?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Maartensvlotbrug is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Maartensvlotbrug van € 3.400 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Maartensvlotbrug?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Maartensvlotbrug zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Maartensvlotbrug?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Maartensvlotbrug is Kim Boontjes Makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Maartensvlotbrug zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Maartensvlotbrug?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Maartensvlotbrug aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Maartensvlotbrug.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!