Appelman & Deutekom NVM makelaars

Appelman & Deutekom NVM makelaars is een makelaar gevestigd in Warmenhuizen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Appelman & Deutekom NVM makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Appelman & Deutekom NVM makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Warmenhuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Appelman & Deutekom NVM makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Appelman & Deutekom NVM makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Appelman & Deutekom NVM makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Appelman & Deutekom NVM makelaars verkoopt

Appelman & Deutekom NVM makelaars is het meeste actief in Warmenhuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Appelman & Deutekom NVM makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Appelman & Deutekom NVM makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Warmenhuizen 6 € 331.000
Tuitjenhorn 4 € 460.000
Schagen 3 € 350.000
Broek op Langedijk 3 € 631.000
Heerhugowaard 2 € 350.000

Type woningen die Appelman & Deutekom NVM makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Appelman & Deutekom NVM makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Appelman & Deutekom NVM makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
28%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde woning
3%
maisonnette
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Appelman & Deutekom NVM makelaars

Wat kost Appelman & Deutekom NVM makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Appelman & Deutekom NVM makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Appelman & Deutekom NVM makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Appelman & Deutekom NVM makelaars actief?

+

Appelman & Deutekom NVM makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Broek op Langedijk en Heerhugowaard.

In welk prijssegment is Appelman & Deutekom NVM makelaars actief?

+

Appelman & Deutekom NVM makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Appelman & Deutekom NVM makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Warmenhuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Warmenhuizen en vergelijkbaar is aan Appelman & Deutekom NVM makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!