Makelaars in Warmenhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warmenhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Warmenhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warmenhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Debbemeer-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warmenhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Warmenhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warmenhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warmenhuizen

In Warmenhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Warmenhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Warmenhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warmenhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warmenhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 466.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warmenhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warmenhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warmenhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warmenhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warmenhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Ridder Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Warmenhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warmenhuizen.

Populaire buurten in Warmenhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warmenhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warmenhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Debbemeer-Noord

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Schelphoek

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Warmenhuizen-Centrum

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Schoorldam

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 573.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Warmenhuizen-Zuid

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Warmenhuizen

In Warmenhuizen zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Van de Ridder Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Warmenhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oostwal 43 LUCA Makelaardij B.V. € 1.850.000
Westfriesedijk 60 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 1.350.000
Stationsstraat 83 Q-Bus Makelaars € 718.000
Kanaalkade 55 A Croon makelaars € 680.000
Plantersgraaf 4 Van de Ridder Makelaars € 598.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warmenhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warmenhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Warmenhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warmenhuizen.

Wat kost een makelaar in Warmenhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warmenhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warmenhuizen van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warmenhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warmenhuizen zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warmenhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Warmenhuizen is Van de Ridder Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warmenhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warmenhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warmenhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warmenhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!