Accolade Makelaars

Accolade Makelaars is een makelaar gevestigd in Bergen (NH). Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Accolade Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Accolade Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen (NH) en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Accolade Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Accolade Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 589.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -123.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Accolade Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Accolade Makelaars verkoopt

Accolade Makelaars is het meeste actief in Bergen (NH). Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Accolade Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Accolade Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen (NH) 18 € 594.000
Groet 1 € 475.000
Warmenhuizen 1 € 460.000
Alkmaar 1 € 750.000

Type woningen die Accolade Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Accolade Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Accolade Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
29%
2 onder 1 kapwoning
18%
bovenwoning
18%
hoekwoning
18%
tussenwoning
18%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Accolade Makelaars

Wat kost Accolade Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Accolade Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Accolade Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Accolade Makelaars actief?

+

Accolade Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen (NH), Groet, Warmenhuizen en Alkmaar.

In welk prijssegment is Accolade Makelaars actief?

+

Accolade Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Accolade Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 589.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen (NH)

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen (NH) en vergelijkbaar is aan Accolade Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!