Van der Borden Vastgoedprofessionals

Van der Borden Vastgoedprofessionals is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van der Borden Vastgoedprofessionals hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Borden Vastgoedprofessionals is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Borden Vastgoedprofessionals. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Borden Vastgoedprofessionals in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
  • Aantal transacties 96
Meer informatie over Van der Borden Vastgoedprofessionals
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Borden Vastgoedprofessionals verkoopt

Van der Borden Vastgoedprofessionals is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Borden Vastgoedprofessionals woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Borden Vastgoedprofessionals ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 44 € 479.000
Heiloo 15 € 524.000
Heerhugowaard 4 € 350.000
Heemskerk 4 € 341.000
Haarlem 3 € 225.000

Type woningen die Van der Borden Vastgoedprofessionals verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Borden Vastgoedprofessionals diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Borden Vastgoedprofessionals het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
vrijstaande woning
17%
galerijflat
12%
hoekwoning
10%
portiekflat
7%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
bovenwoning
5%
eindwoning
4%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Borden Vastgoedprofessionals

Wat kost Van der Borden Vastgoedprofessionals bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Borden Vastgoedprofessionals voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Borden Vastgoedprofessionals je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Van der Borden Vastgoedprofessionals actief?

+

Van der Borden Vastgoedprofessionals heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Heemskerk en Haarlem.

In welk prijssegment is Van der Borden Vastgoedprofessionals actief?

+

Van der Borden Vastgoedprofessionals is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Borden Vastgoedprofessionals actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 500.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Van der Borden Vastgoedprofessionals. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!