De Best van Staveren Makelaars

De Best van Staveren Makelaars is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Best van Staveren Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Best van Staveren Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Best van Staveren Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Best van Staveren Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 104.000
  • Aantal transacties 73
Meer informatie over De Best van Staveren Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Best van Staveren Makelaars verkoopt

De Best van Staveren Makelaars is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Best van Staveren Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Best van Staveren Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 52 € 381.000
Heerhugowaard 5 € 485.000
Schoorl 2 € 520.000
Stompetoren 2 € 450.000
Oudorp 2 € 430.000

Type woningen die De Best van Staveren Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Best van Staveren Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Best van Staveren Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
13%
eindwoning
6%
galerijflat
5%
portiekwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Best van Staveren Makelaars

Wat kost De Best van Staveren Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Best van Staveren Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Best van Staveren Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Best van Staveren Makelaars actief?

+

De Best van Staveren Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Schoorl, Stompetoren en Oudorp.

In welk prijssegment is De Best van Staveren Makelaars actief?

+

De Best van Staveren Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Best van Staveren Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan De Best van Staveren Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!