Bakker Schoon Makelaardij B.V.

Bakker Schoon Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Noord-Scharwoude. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker Schoon Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bakker Schoon Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noord-Scharwoude en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker Schoon Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 54.000
  • Aantal transacties 116
Meer informatie over Bakker Schoon Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkoopt

Bakker Schoon Makelaardij B.V. is het meeste actief in Noord-Scharwoude. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker Schoon Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker Schoon Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerhugowaard 27 € 443.000
Noord-Scharwoude 22 € 355.000
Zuid-Scharwoude 15 € 356.000
Alkmaar 13 € 394.000
Oudkarspel 10 € 365.000

Type woningen die Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker Schoon Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker Schoon Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
10%
eindwoning
5%
galerijflat
4%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker Schoon Makelaardij B.V.

Wat kost Bakker Schoon Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker Schoon Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker Schoon Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Bakker Schoon Makelaardij B.V. actief?

+

Bakker Schoon Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Alkmaar en Oudkarspel.

In welk prijssegment is Bakker Schoon Makelaardij B.V. actief?

+

Bakker Schoon Makelaardij B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker Schoon Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noord-Scharwoude

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noord-Scharwoude en vergelijkbaar is aan Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!