Makelaars in Noord-Scharwoude

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noord-Scharwoude, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Noord-Scharwoude. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noord-Scharwoude helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noord-Scharwoude.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noord-Scharwoude zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Noord-Scharwoude afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
 • Aantal transacties 44
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noord-Scharwoude
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noord-Scharwoude

In Noord-Scharwoude is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Noord-Scharwoude.

Bij de verkoop van een huis in Noord-Scharwoude is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noord-Scharwoude. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noord-Scharwoude weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 362.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noord-Scharwoude is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noord-Scharwoude. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noord-Scharwoude

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noord-Scharwoude? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noord-Scharwoude. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bakker Schoon Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noord-Scharwoude, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noord-Scharwoude.

Populaire buurten in Noord-Scharwoude

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noord-Scharwoude? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noord-Scharwoude. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noord-Scharwoude

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  44

Top 5 woningen verkocht in Noord-Scharwoude

In Noord-Scharwoude zijn de afgelopen maand 44 woningen verkocht. Makelaar Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noord-Scharwoude.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schelp 35 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 739.000
Platteven 16 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 575.000
Anemonenstraat 46 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 525.000
Charlotte de Bourbonstraat 2 VHM Kuijper Makelaars € 495.000
Handelskade 26 Stroet-Kuipers Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noord-Scharwoude

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noord-Scharwoude?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Noord-Scharwoude. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noord-Scharwoude.

Wat kost een makelaar in Noord-Scharwoude?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noord-Scharwoude is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noord-Scharwoude van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noord-Scharwoude?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noord-Scharwoude zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noord-Scharwoude?

+

De meest verkopende makelaar van Noord-Scharwoude is Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noord-Scharwoude zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noord-Scharwoude?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noord-Scharwoude aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noord-Scharwoude.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!