Willem Schuit Makelaardij

Willem Schuit Makelaardij is een makelaar gevestigd in Opmeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Willem Schuit Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Willem Schuit Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Opmeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Willem Schuit Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Willem Schuit Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Willem Schuit Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 74
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 58.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Willem Schuit Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Willem Schuit Makelaardij verkoopt

Willem Schuit Makelaardij is het meeste actief in Opmeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Willem Schuit Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Willem Schuit Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ursem 4 € 422.000
Schermerhorn 2 € 365.000
Nibbixwoud 1 € 350.000
Hoogwoud 1 € 325.000
Julianadorp 1 € 260.000

Type woningen die Willem Schuit Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Willem Schuit Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Willem Schuit Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
hoekwoning
40%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Willem Schuit Makelaardij

Wat kost Willem Schuit Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Willem Schuit Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Willem Schuit Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Willem Schuit Makelaardij actief?

+

Willem Schuit Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ursem, Schermerhorn, Nibbixwoud, Hoogwoud en Julianadorp.

In welk prijssegment is Willem Schuit Makelaardij actief?

+

Willem Schuit Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Willem Schuit Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Opmeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Opmeer en vergelijkbaar is aan Willem Schuit Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!