Bregman Woningmakelaardij o.g.

Bregman Woningmakelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bregman Woningmakelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bregman Woningmakelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bregman Woningmakelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bregman Woningmakelaardij o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bregman Woningmakelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 230.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Bregman Woningmakelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bregman Woningmakelaardij o.g. verkoopt

Bregman Woningmakelaardij o.g. is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bregman Woningmakelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bregman Woningmakelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 3 € 273.000
Noord-Scharwoude 1 € 350.000
Amstelveen 1 € 389.000

Type woningen die Bregman Woningmakelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bregman Woningmakelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bregman Woningmakelaardij o.g. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
hoekwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bregman Woningmakelaardij o.g.

Wat kost Bregman Woningmakelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bregman Woningmakelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bregman Woningmakelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.700.

Waar is Bregman Woningmakelaardij o.g. actief?

+

Bregman Woningmakelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Noord-Scharwoude en Amstelveen.

In welk prijssegment is Bregman Woningmakelaardij o.g. actief?

+

Bregman Woningmakelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bregman Woningmakelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 230.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Bregman Woningmakelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!