Van t Riet De-Makelaar

Van t Riet De-Makelaar is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van t Riet De-Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van t Riet De-Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van t Riet De-Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van t Riet De-Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 89
Meer informatie over Van t Riet De-Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van t Riet De-Makelaar verkoopt

Van t Riet De-Makelaar is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van t Riet De-Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van t Riet De-Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerhugowaard 17 € 376.000
Hoorn 16 € 319.000
Spanbroek 6 € 434.000
Alkmaar 6 € 336.000
Zwaag 5 € 341.000

Type woningen die Van t Riet De-Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van t Riet De-Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van t Riet De-Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
portiekflat
3%
bovenwoning
2%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van t Riet De-Makelaar

Wat kost Van t Riet De-Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van t Riet De-Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van t Riet De-Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van t Riet De-Makelaar actief?

+

Van t Riet De-Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerhugowaard, Hoorn, Spanbroek, Alkmaar en Zwaag.

In welk prijssegment is Van t Riet De-Makelaar actief?

+

Van t Riet De-Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van t Riet De-Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Van t Riet De-Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!