Van Overbeek Makelaars o.g.

Van Overbeek Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Overbeek Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Overbeek Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Overbeek Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Overbeek Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
  • Aantal transacties 221
Meer informatie over Van Overbeek Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Overbeek Makelaars o.g. verkoopt

Van Overbeek Makelaars o.g. is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Overbeek Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Overbeek Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 82 € 391.000
Hoorn 45 € 374.000
Zwaag 18 € 342.000
Edam 18 € 485.000
Bovenkarspel 9 € 353.000

Type woningen die Van Overbeek Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Overbeek Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Overbeek Makelaars o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
9%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
halfvrijstaande woning
3%
benedenwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
1%
portiekwoning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Overbeek Makelaars o.g.

Wat kost Van Overbeek Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Overbeek Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Overbeek Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Van Overbeek Makelaars o.g. actief?

+

Van Overbeek Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Hoorn, Zwaag, Edam en Bovenkarspel.

In welk prijssegment is Van Overbeek Makelaars o.g. actief?

+

Van Overbeek Makelaars o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Overbeek Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Van Overbeek Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!