Makelaars in Zuidoostbeemster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidoostbeemster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Zuidoostbeemster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidoostbeemster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidoostbeemster.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidoostbeemster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zuidoostbeemster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 718.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 220.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidoostbeemster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 693.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 220.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidoostbeemster.

Bij de verkoop van een huis in Zuidoostbeemster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 693.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidoostbeemster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidoostbeemster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 718.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidoostbeemster is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidoostbeemster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidoostbeemster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidoostbeemster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidoostbeemster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sopar Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zuidoostbeemster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidoostbeemster.

Populaire buurten in Zuidoostbeemster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidoostbeemster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidoostbeemster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidoostbeemster

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 718.000
  Woningen verkocht
  27

Top 5 woningen verkocht in Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Sopar Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuidoostbeemster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Volgerweg 78 Kocken Makelaars € 1.950.000
Volgerweg 78 Sopar Makelaars € 1.950.000
Kolkpad 2 Kocken Makelaars € 1.250.000
De Drie Merenweg 5 Sopar Makelaars € 1.195.000
Wouter Sluislaan 2 Makelaarsland € 885.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidoostbeemster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidoostbeemster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Zuidoostbeemster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidoostbeemster.

Wat kost een makelaar in Zuidoostbeemster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidoostbeemster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidoostbeemster van € 7.200 tot € 8.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidoostbeemster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidoostbeemster zijn € 3.600 a € 5.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidoostbeemster?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidoostbeemster is Sopar Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidoostbeemster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidoostbeemster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidoostbeemster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidoostbeemster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!