Arthur de Bock Makelaardij

Arthur de Bock Makelaardij is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arthur de Bock Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Arthur de Bock Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arthur de Bock Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arthur de Bock Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -171.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Arthur de Bock Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Arthur de Bock Makelaardij verkoopt

Arthur de Bock Makelaardij is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arthur de Bock Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arthur de Bock Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 8 € 348.000
Zaandam 2 € 228.000
Amsterdam 1 € 319.000
Wijdewormer 1 € 550.000
Middenbeemster 1 € 375.000

Type woningen die Arthur de Bock Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arthur de Bock Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arthur de Bock Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
portiekwoning
18%
benedenwoning
9%
galerijflat
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arthur de Bock Makelaardij

Wat kost Arthur de Bock Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arthur de Bock Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arthur de Bock Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Arthur de Bock Makelaardij actief?

+

Arthur de Bock Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Zaandam, Amsterdam, Wijdewormer en Middenbeemster.

In welk prijssegment is Arthur de Bock Makelaardij actief?

+

Arthur de Bock Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arthur de Bock Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Arthur de Bock Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!