Teunisse Makelaars o.g. b.v.

Teunisse Makelaars o.g. b.v. is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Teunisse Makelaars o.g. b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Teunisse Makelaars o.g. b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Teunisse Makelaars o.g. b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Teunisse Makelaars o.g. b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Teunisse Makelaars o.g. b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Teunisse Makelaars o.g. b.v. verkoopt

Teunisse Makelaars o.g. b.v. is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Teunisse Makelaars o.g. b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Teunisse Makelaars o.g. b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 27 € 336.000
Amsterdam 3 € 565.000
Monnickendam 2 € 361.000
Zuidoostbeemster 2 € 630.000
Stompetoren 1 € 225.000

Type woningen die Teunisse Makelaars o.g. b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Teunisse Makelaars o.g. b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Teunisse Makelaars o.g. b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
eindwoning
13%
vrijstaande woning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
5%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Teunisse Makelaars o.g. b.v.

Wat kost Teunisse Makelaars o.g. b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Teunisse Makelaars o.g. b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Teunisse Makelaars o.g. b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Teunisse Makelaars o.g. b.v. actief?

+

Teunisse Makelaars o.g. b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Amsterdam, Monnickendam, Zuidoostbeemster en Stompetoren.

In welk prijssegment is Teunisse Makelaars o.g. b.v. actief?

+

Teunisse Makelaars o.g. b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Teunisse Makelaars o.g. b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Teunisse Makelaars o.g. b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!