Makelaars in Middenbeemster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Middenbeemster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Middenbeemster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Middenbeemster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Middenbeemster.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Middenbeemster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Middenbeemster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 572.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Middenbeemster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Middenbeemster

In Middenbeemster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 504.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Middenbeemster.

Bij de verkoop van een huis in Middenbeemster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 158 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 504.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Middenbeemster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Middenbeemster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 572.000.

Het meest voorkomende energielabel in Middenbeemster is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Middenbeemster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Middenbeemster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Middenbeemster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Middenbeemster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tromp Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Middenbeemster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Middenbeemster.

Populaire buurten in Middenbeemster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Middenbeemster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Middenbeemster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Middenbeemster

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 572.000
  Woningen verkocht
  34

Top 5 woningen verkocht in Middenbeemster

In Middenbeemster zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Tromp Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Middenbeemster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Volgerweg 24 a Ascoba makelaardij VOF € 1.395.000
Odessa 17 Tromp Garantiemakelaars € 1.250.000
H.M. van Randwijklaan 40 RKZ Makelaars € 995.000
Noorderhoeve 3 Tromp Garantiemakelaars € 850.000
Uilenhoeve 6 Tromp Garantiemakelaars € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Middenbeemster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Middenbeemster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Middenbeemster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Middenbeemster.

Wat kost een makelaar in Middenbeemster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Middenbeemster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Middenbeemster van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Middenbeemster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Middenbeemster zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Middenbeemster?

+

De meest verkopende makelaar van Middenbeemster is Tromp Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Middenbeemster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Middenbeemster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Middenbeemster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Middenbeemster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!