Bastiaan Makelaardij

Bastiaan Makelaardij is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bastiaan Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bastiaan Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bastiaan Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bastiaan Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Bastiaan Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bastiaan Makelaardij verkoopt

Bastiaan Makelaardij is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bastiaan Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bastiaan Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 15 € 353.000
Zaandam 3 € 365.000
Middenbeemster 2 € 550.000
Amstelveen 1 € 375.000
Zuidoostbeemster 1 € 450.000

Type woningen die Bastiaan Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bastiaan Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bastiaan Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
galerijflat
13%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bastiaan Makelaardij

Wat kost Bastiaan Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bastiaan Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bastiaan Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bastiaan Makelaardij actief?

+

Bastiaan Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Zaandam, Middenbeemster, Amstelveen en Zuidoostbeemster.

In welk prijssegment is Bastiaan Makelaardij actief?

+

Bastiaan Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bastiaan Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 365.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Bastiaan Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!