Makelaars in Oosthuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oosthuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Oosthuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oosthuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Watering.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oosthuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oosthuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -94.000
 • Aantal transacties 31
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oosthuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oosthuizen

In Oosthuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -94.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oosthuizen.

Bij de verkoop van een huis in Oosthuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oosthuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oosthuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 406.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oosthuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oosthuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oosthuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oosthuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oosthuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oosthuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oosthuizen.

Populaire buurten in Oosthuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oosthuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oosthuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Watering

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Oosthuizen

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Oosthuizen

In Oosthuizen zijn de afgelopen maand 31 woningen verkocht. Makelaar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oosthuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zwaluwstraat 11 Hoekstra en van Eck € 650.000
Raadhuisstraat 14 Tromp Garantiemakelaars € 550.000
Veenmoslaan 3 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 525.000
Kruiswoud 24 Broekman Makelaars € 525.000
Westerkoogstraat 52 Hoekstra en van Eck € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oosthuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oosthuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Oosthuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oosthuizen.

Wat kost een makelaar in Oosthuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oosthuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oosthuizen van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oosthuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oosthuizen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oosthuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Oosthuizen is HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oosthuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oosthuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oosthuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oosthuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!