Makelaars in Spanbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spanbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Spanbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spanbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spanbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Spanbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 433.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 19.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spanbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spanbroek

In Spanbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 603.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Spanbroek.

Bij de verkoop van een huis in Spanbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 603.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spanbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spanbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 433.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spanbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spanbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spanbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spanbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spanbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Taams Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Spanbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spanbroek.

Populaire buurten in Spanbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spanbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spanbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opmeer-Zuid, Spanbroek (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  24
 • 2. Wadway

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Spanbroek

In Spanbroek zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar Taams Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Spanbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
C.N. Appelstraat 1 Taams Makelaars & Taxateurs € 800.000
Toevlucht 2 Taams Makelaars & Taxateurs € 595.000
A. Commandeurlaan 48 Taams Makelaars & Taxateurs € 585.000
Lijster 87 Van t Riet De-Makelaar € 574.500
Heerensingel 91 Taams Makelaars & Taxateurs € 565.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spanbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spanbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Spanbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spanbroek.

Wat kost een makelaar in Spanbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spanbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spanbroek van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spanbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spanbroek zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spanbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Spanbroek is Taams Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spanbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spanbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spanbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spanbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!