WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs

WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -96.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs verkoopt

WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 10 € 371.000
Zwaag 9 € 343.000
Nibbixwoud 2 € 300.000
Medemblik 2 € 480.000
Wognum 2 € 570.000

Type woningen die WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
12%
hoekwoning
10%
geschakelde woning
7%
benedenwoning
5%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
2%
portiekwoning
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs

Wat kost WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs actief?

+

WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Zwaag, Nibbixwoud, Medemblik en Wognum.

In welk prijssegment is WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs actief?

+

WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!