Makelaars in Zwaagdijk-Oost

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zwaagdijk-Oost, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Zwaagdijk-Oost. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zwaagdijk-Oost helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zwaagdijk-Oost Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zwaagdijk-Oost zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zwaagdijk-Oost zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zwaagdijk-Oost afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 55.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zwaagdijk-Oost
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zwaagdijk-Oost

In Zwaagdijk-Oost is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 55.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Zwaagdijk-Oost.

Bij de verkoop van een huis in Zwaagdijk-Oost is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zwaagdijk-Oost. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zwaagdijk-Oost weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 317.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zwaagdijk-Oost is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zwaagdijk-Oost. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zwaagdijk-Oost

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zwaagdijk-Oost? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zwaagdijk-Oost. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zwaagdijk-Oost, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zwaagdijk-Oost.

 • JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs

  2. JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • RE/MAX Direct

  3. RE/MAX Direct

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  1
 • John Greuter Makelaardij

  4. John Greuter Makelaardij

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Piet Swart Vastgoed B.V.

  5. Piet Swart Vastgoed B.V.

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Zwaagdijk-Oost

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zwaagdijk-Oost? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zwaagdijk-Oost. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zwaagdijk-Oost Centrum

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Zwaagdijk-Oost Buitengebied

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Zwaagdijk-Oost

In Zwaagdijk-Oost zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zwaagdijk-Oost.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zwaagdijk 253 Makelaarsland € 450.000
De Gracht 34 Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs € 335.000
Zwaagdijk 179 John Greuter Makelaardij € 325.000
Volkersweg 20 Piet Swart Vastgoed B.V. € 275.000
Volkersweg 42 RE/MAX Direct € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zwaagdijk-Oost

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zwaagdijk-Oost?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Zwaagdijk-Oost. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zwaagdijk-Oost.

Wat kost een makelaar in Zwaagdijk-Oost?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zwaagdijk-Oost is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zwaagdijk-Oost van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zwaagdijk-Oost?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zwaagdijk-Oost zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zwaagdijk-Oost?

+

De meest verkopende makelaar van Zwaagdijk-Oost is Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zwaagdijk-Oost zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zwaagdijk-Oost?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zwaagdijk-Oost aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zwaagdijk-Oost.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!