Anna de Graaff Makelaars

Anna de Graaff Makelaars is een makelaar gevestigd in Medemblik. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anna de Graaff Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Anna de Graaff Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Medemblik en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anna de Graaff Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Anna de Graaff Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Anna de Graaff Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Anna de Graaff Makelaars verkoopt

Anna de Graaff Makelaars is het meeste actief in Medemblik. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anna de Graaff Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anna de Graaff Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Medemblik 16 € 430.000
Opperdoes 8 € 434.000
Middenmeer 7 € 380.000
Twisk 4 € 590.000
Wervershoof 3 € 573.000

Type woningen die Anna de Graaff Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anna de Graaff Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anna de Graaff Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
16%
hoekwoning
12%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anna de Graaff Makelaars

Wat kost Anna de Graaff Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anna de Graaff Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anna de Graaff Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Anna de Graaff Makelaars actief?

+

Anna de Graaff Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Medemblik, Opperdoes, Middenmeer, Twisk en Wervershoof.

In welk prijssegment is Anna de Graaff Makelaars actief?

+

Anna de Graaff Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anna de Graaff Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 443.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Medemblik

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Medemblik en vergelijkbaar is aan Anna de Graaff Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!