MWW Makelaardij B.V.

MWW Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Medemblik. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MWW Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MWW Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Medemblik en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MWW Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MWW Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MWW Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 540.000
  • Gemiddelde verkooptijd 145
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 91.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over MWW Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MWW Makelaardij B.V. verkoopt

MWW Makelaardij B.V. is het meeste actief in Medemblik. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MWW Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MWW Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Medemblik 4 € 508.000
Wieringerwerf 2 € 442.000
Schagen 1 € 299.000
Kreileroord 1 € 199.000
Oosterblokker 1 € 495.000

Type woningen die MWW Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MWW Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MWW Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
44%
tussenwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
13%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
tussenverdieping
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MWW Makelaardij B.V.

Wat kost MWW Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MWW Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MWW Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is MWW Makelaardij B.V. actief?

+

MWW Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Medemblik, Wieringerwerf, Schagen, Kreileroord en Oosterblokker.

In welk prijssegment is MWW Makelaardij B.V. actief?

+

MWW Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MWW Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 540.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Medemblik

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Medemblik en vergelijkbaar is aan MWW Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!