Makelaars in Opperdoes

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Opperdoes, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Opperdoes. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Opperdoes helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opperdoes Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Opperdoes zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Opperdoes afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -167.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Opperdoes
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Opperdoes

In Opperdoes is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 320.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -167.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Opperdoes.

Bij de verkoop van een huis in Opperdoes is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 171 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 320.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Opperdoes. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Opperdoes weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 457.000.

Het meest voorkomende energielabel in Opperdoes is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Opperdoes. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Opperdoes

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Opperdoes? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Opperdoes. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Anna de Graaff Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Opperdoes, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Opperdoes.

Populaire buurten in Opperdoes

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Opperdoes? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Opperdoes. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opperdoes Centrum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Opperdoes Buitengebied

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 699.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Opperdoes

In Opperdoes zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Anna de Graaff Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Opperdoes.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zuiderweg 18 A KWANTES MAKELAARDIJ € 699.000
Kluiten 1 Anna de Graaff Makelaars € 600.000
Almereweg 1 Anna de Graaff Makelaars € 575.000
de Balk 10 RE/MAX Direct € 575.000
Nieuweweg 34 Anna de Graaff Makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opperdoes

Hoeveel makelaars zijn er actief in Opperdoes?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Opperdoes. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Opperdoes.

Wat kost een makelaar in Opperdoes?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Opperdoes is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Opperdoes van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Opperdoes?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Opperdoes zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Opperdoes?

+

De meest verkopende makelaar van Opperdoes is Anna de Graaff Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Opperdoes zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Opperdoes?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Opperdoes aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Opperdoes.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!