Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat!

Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat!. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -99.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat!
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! verkoopt

Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 17 € 364.000
Zwaag 11 € 390.000
Blokker 5 € 407.000
Oosterblokker 3 € 582.000
De Goorn 2 € 345.000

Type woningen die Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
10%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat!

Wat kost Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! actief?

+

Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Zwaag, Blokker, Oosterblokker en De Goorn.

In welk prijssegment is Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! actief?

+

Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat! actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 388.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Optima Makelaardij – Voor een Optimaal resultaat!. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!