Margit Nijboer Makelaardij

Margit Nijboer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Margit Nijboer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Margit Nijboer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Margit Nijboer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Margit Nijboer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 65.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Margit Nijboer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Margit Nijboer Makelaardij verkoopt

Margit Nijboer Makelaardij is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Margit Nijboer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Margit Nijboer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 13 € 426.000
Zwaag 3 € 421.000
Schellinkhout 2 € 397.000
Heerhugowaard 1 € 450.000
Avenhorn 1 € 350.000

Type woningen die Margit Nijboer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Margit Nijboer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Margit Nijboer Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
bovenwoning
17%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
benedenwoning
4%
geschakelde woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Margit Nijboer Makelaardij

Wat kost Margit Nijboer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Margit Nijboer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Margit Nijboer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Margit Nijboer Makelaardij actief?

+

Margit Nijboer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Zwaag, Schellinkhout, Heerhugowaard en Avenhorn.

In welk prijssegment is Margit Nijboer Makelaardij actief?

+

Margit Nijboer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Margit Nijboer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 432.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Margit Nijboer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!