Makelaars in Berkhout

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Berkhout, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Berkhout. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Berkhout helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kerkebuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Berkhout zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Berkhout afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Berkhout
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Berkhout

In Berkhout is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 285.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Berkhout.

Bij de verkoop van een huis in Berkhout is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 285.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Berkhout. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Berkhout weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 480.000.

Het meest voorkomende energielabel in Berkhout is A++. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Berkhout. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Berkhout

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Berkhout? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Berkhout. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat H3 Landelijk Vastgoed B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Berkhout, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Berkhout.

Populaire buurten in Berkhout

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Berkhout? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Berkhout. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kerkebuurt

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Westeinde

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Slagterslaan en omgeving

  Verkooptijd
  132 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Bobeldijk en omgeving

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Bruggevaart en omgeving

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 610.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Berkhout

In Berkhout zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar H3 Landelijk Vastgoed B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Berkhout.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slimtocht 24 Sopar Makelaars € 800.000
Kerkebuurt 138 H3 Landelijk Vastgoed B.V. € 660.000
Westeinde 320 a Koggen Makelaars € 649.000
Bobeldijk 90 A WESTFRIES GOED Makelaars & Taxateurs € 625.000
Oosteinde 112 H3 Landelijk Vastgoed B.V. € 549.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berkhout

Hoeveel makelaars zijn er actief in Berkhout?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Berkhout. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Berkhout.

Wat kost een makelaar in Berkhout?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Berkhout is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Berkhout van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Berkhout?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Berkhout zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Berkhout?

+

De meest verkopende makelaar van Berkhout is H3 Landelijk Vastgoed B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Berkhout zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Berkhout?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Berkhout aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Berkhout.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!