Groot & Nieuweboer Makelaardij

Groot & Nieuweboer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wervershoof. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Groot & Nieuweboer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Groot & Nieuweboer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wervershoof en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groot & Nieuweboer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groot & Nieuweboer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Groot & Nieuweboer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Groot & Nieuweboer Makelaardij verkoopt

Groot & Nieuweboer Makelaardij is het meeste actief in Wervershoof. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groot & Nieuweboer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groot & Nieuweboer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wervershoof 14 € 355.000
Medemblik 13 € 338.000
Bovenkarspel 5 € 361.000
Venhuizen 4 € 277.000
Andijk 3 € 383.000

Type woningen die Groot & Nieuweboer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groot & Nieuweboer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groot & Nieuweboer Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
9%
geschakelde woning
5%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
bovenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groot & Nieuweboer Makelaardij

Wat kost Groot & Nieuweboer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groot & Nieuweboer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groot & Nieuweboer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Groot & Nieuweboer Makelaardij actief?

+

Groot & Nieuweboer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wervershoof, Medemblik, Bovenkarspel, Venhuizen en Andijk.

In welk prijssegment is Groot & Nieuweboer Makelaardij actief?

+

Groot & Nieuweboer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groot & Nieuweboer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 346.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wervershoof

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wervershoof en vergelijkbaar is aan Groot & Nieuweboer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!