Makelaars in Benningbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Benningbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Benningbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Benningbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Benningbroek Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Benningbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Benningbroek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Benningbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Benningbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Benningbroek

In Benningbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Benningbroek.

Bij de verkoop van een huis in Benningbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Benningbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Benningbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 442.000.

Het meest voorkomende energielabel in Benningbroek is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Benningbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Benningbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Benningbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Benningbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat 4x1 Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Benningbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Benningbroek.

Populaire buurten in Benningbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Benningbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Benningbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Benningbroek Centrum

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Benningbroek Buitengebied

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Benningbroek

In Benningbroek zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar 4x1 Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Benningbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosterstraat 77 Yvonne van der Jagt Makelaardij € 700.000
Molenstraat 40 Van t Riet De-Makelaar € 325.000
Sportlaan 5 4x1 Makelaardij € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Benningbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Benningbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Benningbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Benningbroek.

Wat kost een makelaar in Benningbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Benningbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Benningbroek van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Benningbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Benningbroek zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Benningbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Benningbroek is 4x1 Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Benningbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Benningbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Benningbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Benningbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!