H3 Landelijk Vastgoed B.V.

H3 Landelijk Vastgoed B.V. is een makelaar gevestigd in Berkhout. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt H3 Landelijk Vastgoed B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. H3 Landelijk Vastgoed B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berkhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van H3 Landelijk Vastgoed B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties H3 Landelijk Vastgoed B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -235.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over H3 Landelijk Vastgoed B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar H3 Landelijk Vastgoed B.V. verkoopt

H3 Landelijk Vastgoed B.V. is het meeste actief in Berkhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar H3 Landelijk Vastgoed B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt H3 Landelijk Vastgoed B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berkhout 2 € 605.000
Zwaag 2 € 473.000
Avenhorn 1 € 975.000
Wognum 1 € 565.000
Hem 1 € 395.000

Type woningen die H3 Landelijk Vastgoed B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat H3 Landelijk Vastgoed B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat H3 Landelijk Vastgoed B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
hoekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in H3 Landelijk Vastgoed B.V.

Wat kost H3 Landelijk Vastgoed B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van H3 Landelijk Vastgoed B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer H3 Landelijk Vastgoed B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is H3 Landelijk Vastgoed B.V. actief?

+

H3 Landelijk Vastgoed B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Berkhout, Zwaag, Avenhorn, Wognum en Hem.

In welk prijssegment is H3 Landelijk Vastgoed B.V. actief?

+

H3 Landelijk Vastgoed B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar H3 Landelijk Vastgoed B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 544.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berkhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berkhout en vergelijkbaar is aan H3 Landelijk Vastgoed B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!