Makelaars in Spierdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spierdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Spierdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spierdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Spierdijkerweg en omgeving.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spierdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Spierdijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Spierdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 145.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spierdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spierdijk

In Spierdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 475.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 145.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Spierdijk.

Bij de verkoop van een huis in Spierdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 475.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spierdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spierdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 316.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spierdijk is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spierdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spierdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spierdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spierdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VLIEG Makelaars OG de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Spierdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spierdijk.

Populaire buurten in Spierdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spierdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spierdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Spierdijkerweg en omgeving

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 316.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Spierdijk

In Spierdijk zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar VLIEG Makelaars OG verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Spierdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Spierland 7 VLIEG Makelaars OG € 400.000
Spierdijkerweg 127 H3 Landelijk Vastgoed B.V. € 315.000
Spierdijkerweg 105 c RE/MAX Direct € 275.000
Oeverland 58 Willem Schuit Makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spierdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spierdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Spierdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spierdijk.

Wat kost een makelaar in Spierdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spierdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spierdijk van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spierdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spierdijk zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spierdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Spierdijk is VLIEG Makelaars OG. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spierdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spierdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spierdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spierdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!