Braas & Partners B.V.

Braas & Partners B.V. is een makelaar gevestigd in De Goorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Braas & Partners B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Braas & Partners B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Goorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Braas & Partners B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Braas & Partners B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Braas & Partners B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 65.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Braas & Partners B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Braas & Partners B.V. verkoopt

Braas & Partners B.V. is het meeste actief in De Goorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Braas & Partners B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Braas & Partners B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Avenhorn 3 € 361.000
De Goorn 2 € 490.000
Zwaag 1 € 360.000
Hoorn 1 € 300.000
Ursem 1 € 285.000

Type woningen die Braas & Partners B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Braas & Partners B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Braas & Partners B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
bovenwoning
25%
eindwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Braas & Partners B.V.

Wat kost Braas & Partners B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Braas & Partners B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Braas & Partners B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Braas & Partners B.V. actief?

+

Braas & Partners B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Avenhorn, De Goorn, Zwaag, Hoorn en Ursem.

In welk prijssegment is Braas & Partners B.V. actief?

+

Braas & Partners B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Braas & Partners B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Goorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Goorn en vergelijkbaar is aan Braas & Partners B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!