Makelaars in Oudkarspel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudkarspel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Oudkarspel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudkarspel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudkarspel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudkarspel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudkarspel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -126.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudkarspel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudkarspel

In Oudkarspel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 386.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -126.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudkarspel.

Bij de verkoop van een huis in Oudkarspel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 386.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudkarspel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudkarspel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 436.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudkarspel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudkarspel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudkarspel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudkarspel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudkarspel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bakker Schoon Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudkarspel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudkarspel.

Populaire buurten in Oudkarspel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudkarspel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudkarspel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudkarspel

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Noord-Scharwoude

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 631.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Laanweg en Waarddijk

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oudkarspel

In Oudkarspel zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Bakker Schoon Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudkarspel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schuitemaker 4 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 885.000
Bitterzoet 4 Van de Ridder Makelaars € 645.000
Haagwinde 23 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 599.500
Dorpsstraat 713 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 550.000
Voorburggracht 507 De Best van Staveren Makelaars € 545.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudkarspel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudkarspel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Oudkarspel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudkarspel.

Wat kost een makelaar in Oudkarspel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudkarspel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudkarspel van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudkarspel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudkarspel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudkarspel?

+

De meest verkopende makelaar van Oudkarspel is Bakker Schoon Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudkarspel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudkarspel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudkarspel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudkarspel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!